Διαμοιρασμος
en
3axes : Υπηρεσιες

Οι υπηρεσιες μας

Τι κανει η 3Axes

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εργασιών με την οποία ασχολείται το προσωπικό της 3axes, ωστόσο οι σημαντικότεροι τομείς για τους οποίους μπορούμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία είναι:
• Αρχιτεκτονική
• Interior
• Αντισεισμικά
• Ενεργειακά
• Τοπογραφικά

Αρχιτεκτονικη

Η δημιουργικότητα στην δουλειά μας είναι το πάθος μας! Ο λόγος που απολαμβάνουμε καθημερινά την εργασία μας είναι, ότι πιστεύουμε πως με αυτήν επηρεάζουμε τον τρόπο που ζουν όσοι μας εμπιστεύονται τα κτίριά τους! Με σύγχρονη αντίληψη και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, εκμαιεύουμε τις αισθητικές τους απαιτήσεις και το ιδιαίτερο γούστο τους. Με σχολαστική δουλειά και επίμονη εργασία φροντίζουμε να συνδυαστούν όλα αυτά με τις επιστημονικές μας γνώσεις στην αρχιτεκτονική και να δώσουμε ολοκληρωμένες, λειτουργικές και πρωτότυπες αρχιτεκτονικές προτάσεις.

Αρχιτεκτονικη Εργα

Interior

Design is not making beauty! Beauty emerges from selection, affinities, integration, love. (Το design δεν παράγει ομορφιά! Η ομορφιά προκύπτει από τις επιλογές, την συνοχή, την ολοκλήρωση, την αγάπη!) Louis Kahn

Interior Εργα

Αντισεισμικα

Η ασφάλεια των κατασκευών κατοχυρώνει τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην μελέτη νέων και υφιστάμενων κατασκευών από την ομάδα εργασίας μας, δεδομένης της θέσης της χώρας μας στον γεωλογικό χάρτη. Η 3AXES έχει μεγάλη εμπειρία στη μελέτη Νέων αντισεισμικών κατασκευών με φορέα παντός τύπου Υφιστάμενων κατασκευών και ενίσχυση αυτών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις Αποτυπώσεις Φέροντος οργανισμού οπλισμένου σκυροδέματος με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Αντισεισμικα Εργα

Ενεργειακα

Η εμπειρία των στελεχών μας σε μελέτη και κατασκευή μεγάλων αιολικών και φωτοβολταϊκών έργων πολλών ΜW καθώς και η εμπειρία σε ενεργειακές μελέτες κτιριακών εγκαταστάσεων μας δίνει την δυνατότητα να σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας . Σχεδίαση και πλήρης διαχείριση κατασκευής (management) γραμμών χαμηλής και μέσης τάσης εναερίων και υπογείων κυκλωμάτων (έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί 50km εναερίων γραμμών μέσης τάσης (20kV) και περίπου 150km υπόγειων δικτύων μέσης τάσης (20kV)

Ενεργειακα Εργα

Τοπογραφικα

Impressions and Engraving of large infrastructure projects. Topographical surveys of properties.

Τοπογραφικα Εργα